SPS – Series Submerged Slurry Pump

f

Short Description:


Detail produk

Tags Product

SPS SUBMERGED SLURRY PUMP:

Tunggal tataran, single kang nyedhot, single casing, submerged liwat-hang batang pump slurry centrifugal. setelan kanggo corrosive karo partikel aplikasi ngalangi kaya mining, tanduran daya, Metallurgical, batu bara, utamané nangani slurry corrosive karo kristal.

SPS submerged  MEANINGS MODEL PUMP:

udan

Bagéan udan saka SPS sing digawe saka dhuwur-Chrome wesi (ASTM A532 kelas III A), atose dhuwur bakal menehi urip nyandhang banget ing paling aplikasi jawab slurry. Stainless steel Standard (316) punika pilihan liyane kanggo bagéan udan kanggo aplikasi korosif.
Atlas SPS submerged  PUMP Cepet pilihan rata-rata :

zxc

 


  • Previous:
  • Next:

  • Please fill in the information
    Please fill in the information