VC(R)/VCS – Series Heavy Duty Sump Pump

f

Short Description:


Detail produk

Tags Product

VC (R) & VCS SERIES Heavy tugas bah PUMP:

VC (R) & VCS Pumps slurry dirancang kanggo nangani slurries abrasive lan corrosive salawasé submerged ing sumps utawa pit. pump wis ora segel batang, gampang kanggo pangopènan lan costless.

Hard logam lan karet bagean sing pilihan kanggo macem-macem aplikasi lan diijolake. Cocog kanggo paling aplikasi ngendi Pumps bah slurry are needed.

VC (R) & VCS bah  MEANINGS MODEL PUMP:

xdf1

APLIKASI khas:

Dianggo nyandhang-tahan lan karat-tahan bahan Versatile ngidini VC Series Pumps slurry kanggo layanan ing maneka industri, bantuan kanggo ngurangi biaya operasi lan wektu mudhun. Ditrapake utamané ing wilayah kayata ngresiki, aman awu, FGD, ngumbah batu bara lan sapiturute

Atlas VC (R) & VCS bah  PUMP Cepet pilihan rata-rata :
xdf


  • Previous:
  • Next:

  • Please fill in the information
    Please fill in the information