KAPACITETI jONË

Atlas Pump është i aftë të prodhimit 12 seri pompat më shumë se 140 madhësive horizontale dhe vertikale slurry në metal dhe gome. Deri tani, ne jemi vetëm një slurry prodhues pompë në Kinë zotërojnë slurry metalike pompa linjë prodhimi dhe pompa slurry gome linjë prodhimi në të njëjtën kohë. Me dekada përvojë në aktrime dhe zhvillimin ngulmues në materiale gome, Atlas Pump ka qenë e qëndrueshme OEM produktet minerare furnizuesit për shumë kompani të famshme në botë.

Atlas Foundry & Treatment Heat: Me rrëshirë dhe linjat rërë gjelbër, furrat elektrike dhe kontrolluar kompjuterin trajtimit të ngrohjes ne mund të prodhojë aktrime me hekur të lartë kromit bardhë, hekur gri dhe hekur i urtë në max WT: 5000kgs. Trajtojnë ngrohjes Komponenti max dia është 2.5 milion dhe prodhimi aktrime tanë është 250tons mujore, 300 pompa mujore.

Atlas Machining
Me lathes kthese horizontale dhe vertikale, lindi, mulli, grinders dhe stërvitje, ne mund të përfundojë pjesë me një diametër prej 2.5 m.
Kuvendi Atlas
Me punëtorë të kuvendit me përvojë, mjete profesionale kuvendit dhe vinça 10-ton, ne mund të trajtojë çdo lloj asamblesë pompë në dyqanet tona.
Atlas Fabrication
Me punëtorë të kuvendit me përvojë, mjete profesionale kuvendit dhe vinça 10-ton, ne mund të trajtojë çdo lloj asamblesë pompë në dyqanet tona.
Atlas Lab
Me spektrometrin, kontrollor elastik, mikroskop, kontrollor ngurtësinë ... në laboratorin tonë. Ne bëjmë eksperimente në përbërjen kimike, forca elastik, ngurtësinë, microstructure ... për të siguruar aktrime tona të kualifikuar.

tu
uiopjpg

Atlas QC
Me matjen, mjetet e kalibrimit dhe UT ... Atlasi QC dept të mbajtur kontrollin e cilësisë së produktit në ekzekutues ndërkombëtar dhe klienti kërkohet ekzekutues.
Atlas Sales dhe Marketing: Me përpjekjet e të gjithëve në Atlas Pump, ne kemi ndërtuar bashkëpunim me partnerët në më shumë se 40 vende. Më e rëndësishme është se ne kemi vendosur kompanitë tona degë në Australi, Afrika e Jugut dhe Peru për të ofruar mbështetje më të mirë për partnerët lokalë.
Atlas R & D Ekipit
Atlas Pump R & D ekip është i përbërë nga shumë inxhinierë me mbi vjet përvojë në pompë dhe industritë lëngun dekada ". Ne kemi aftësinë për t'u marrë me dizajn pompë dhe përmirësimin, hulumtim material dhe pompë të ri të sistemit të projektimit dhe testimin ...

Atlas Testimi Performance
With PMS Auto testing system which fits Window XP and above computer system. The performance test capacity is up to 3000 m³/h, pressure to 4 MPa, power to 355 Kw (Max voltage could be 6600V).

CERTIFIKIMET

CE-c2
ISO14001-2015 ENGLISH-c4
OHSAS18001-2007-C3
ISO9001-2015 ENGLISH-c1