SPS – Series Submerged Slurry Pump

f

Pondok Description:


jéntré produk

Tags produk

SPS SUBMERGED SLURRY PUMP:

salengkah, tunggal nyeuseup, tunggal casing, submerged leuwih-hang aci pompa slurry centrifugal. jas keur corrosive kalawan partikel aplikasi padet kawas tambang, pabrik kakuatan, Metalurgi, batu bara; utamana nanganan slurry corrosive kalawan kristal.

SPS submerged  hartos modél pompa:

baseuh

Bagian baseuh tina SPS dijieun tina luhur-Chrome beusi (ASTM A532 Kelas III A), karasa luhur bakal masihan kahirupan maké unggulan di paling aplikasi penanganan slurry. Stainless steel baku (316) mangrupa pilihan sejen pikeun bagian baseuh pikeun aplikasi corrosive.
Atlas SPS submerged  pompa rusuh Pilihan bagan :

zxc

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Please fill in the information
    Please fill in the information