SPS - Runtuyan Submerged Slurry Pompa

f

Katerangan pondok:


  • · Ukuran discharge:65mm-200mm
  • · Kamampuh pikeun:700m³ / h
  • · Pindah ka:45m
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pompa lumpur SPS SUBMERGED:

    Tahap tunggal, nyeuseup tunggal, casing tunggal, submerged over-hang aci pompa slurry centrifugal.cocog pikeun corrosive jeung aplikasi partikel padet kawas pertambangan, pembangkit listrik, metalurgi, batubara;utamana nanganan slurry corrosive kalawan kristal.

    SPS LEWENHARTI MODEL POMPA:

    wet

    Bagian baseuh SPS dijieunna tina beusi tinggi-chrome (ASTM A532 Kelas III A), karasa luhur bakal masihan kahirupan maké alus teuing di paling aplikasi penanganan slurry.Baku stainless steel (316) mangrupa pilihan séjén pikeun bagian baseuh pikeun aplikasi corrosive.
    ATLASSPS LEWENPompa Bagan Pilihan Gancang:

    zxc

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Mangga eusian informasi
    Mangga eusian informasi