Naha Pilih Kami?

  • Factory

    Pabrik

    fasilitas manufaktur dumasar di Cina kaasup Foundry warung na warung karét.

  • Quality

    Kualitas

    kinerja punjul

  • Service

    Palayanan

    Layanan palanggan 7 * 24h Service (Bales dina 3-6h)

  • Safety

    Kasalametan

    Kasalametan salawasna prioritas nomer 1 urang

    Tentang Kami

    HEBEI TIIEC MACHINERY CO., LTD (saterusna disebut "TIIEC") diadegkeun dina 1998. Éta mangrupikeun grup manufaktur peralatan pertambangan sareng jasa dina pertambangan sareng industri anu aya hubunganana anu gaduh tim R&D lengkep, hak cipta intelektual pikeun sadaya desain sareng produk;jeung merek TIIEC®jeung INDUX.®

    Maca deui

    Produk Kami

    Precision, Performance, sarta Reliabiliti

    Nepi ka ayeuna, kami ngan hiji produsén pompa slurry di Cina owning garis produksi pompa slurry logam jeung garis produksi pompa slurry karét dina waktos anu sareng.Kontak Spesialis

    advantage
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • Warta pikagumbiraeun!!!!URANG SUNDA

      Hebei TIIEC milarian insinyur penjualan pikeun ngiringan tim kami di Australia sareng Peru.Calon idéal ieu bakal pasangan sareng Eksekutif Akun pikeun milarian, ngahubungi, sareng ngiringan sareng calon klien.Sakali aranjeunna mendakan kabutuhan klien, aranjeunna bakal ngabahas kamampuan téknologi produk urang sareng nilai bisnis sareng klien.Calon idéal kedah tiasa sacara jelas ngucapkeun konsép anu kacida téknis ka sadaya calon klien.

      Tambih deui
    • NGAHIJI SARENG KAMI

    Mangga eusian informasi