• ngahasilkeun

    ngahasilkeun

    TIIEC sanggup manufaktur 12 séri numput slurry leuwih ti 140 ukuran horisontal jeung nangtung dina logam & karét. Nepi ka ayeuna, kami hijina produsén pompa salah slurry di Cina owning nu slurry logam ngompa garis produksi ...
  • dahan

    dahan

    TIIEC boga tujuan pikeun jadi supplier anjog global numput slurry jeung bagian OEM pikeun industri tambang. Sangkan waktu ngarah pondok tur nawiskeun jasa hadé, Atlas Kongrés geus diatur pausahaan cabang di Afrika Kidul, Australia, jeung Peru.
  • solusi

    solusi

    TIIEC baris nyadiakeun latihan jeung layanan commissioning ka customer on produk urang. Teken on sababaraha taun maranéhna gawé, professional sarta ahli urang lulus produk urang pangaweruh teknis jeung praktis apal-kumaha. Urang ngajamin aman ...

Tentang Kami

TIIEC geus dipelak nepi gancang pikeun jadi produsén pompa slurry luhur jeung profésional sarta éksportir di Cina. parusahaan geus dimekarkeun sarta diversified leuwih taun tur kiwari nganyahokeun dina pertambangan, pabrik baja, pabrik kakuatan, konstruksi, keusik jeung gravel, sarta industri cuci batubara.

  • ratana
  • t
  • wer
  • rt