Pse na zgjodhet ne ?

 • Factory

  Fabrika

  Objektet prodhuese me bazë në Kinë, duke përfshirë dyqanin e shkritores dhe dyqanin e gomës.

 • Quality

  Cilësia

  Performanca superiore

 • Service

  Shërbimi

  Shërbimi ndaj klientit Shërbimi 7*24 orë (Përgjigju brenda 3-6 orësh)

 • Safety

  Siguria

  Siguria është gjithmonë prioriteti ynë numër 1

  Rreth nesh

  HEBEI TIIEC MACHINERY CO., LTD (në tekstin e mëtejmë "TIIEC") u themelua në vitin 1998. Është një grup lider në prodhimin dhe shërbimin e pajisjeve minerare në industritë e minierave dhe të lidhura me të, i cili zotëron një ekip të plotë Kërkim dhe Zhvillim, të drejta të pronësisë intelektuale për të gjitha dizajnet e tij dhe produkte;dhe markat TIIEC®dhe INDUX.®

  Lexo më shumë

  Produktet tona

  Preciziteti, Performanca dhe Besueshmëria

  Deri më tani, ne jemi i vetmi prodhues i pompave të llumit në Kinë që zotërojmë linjën e prodhimit të pompave të llumit metalik dhe linjën e prodhimit të pompave të llumit të gomës në të njëjtën kohë.Kontaktoni një specialist

  advantage
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • Lajm emocionues !!!!NE PO PUNESOJME

   Hebei TIIEC po kërkon inxhinierë shitjesh për t'iu bashkuar ekipit tonë në Australi dhe Peru.Ky kandidat ideal do të bashkëpunojë me drejtuesit e llogarisë për të gjetur, kontaktuar dhe ndjekur me klientët e mundshëm.Pasi të zbulojnë nevojat e klientit, ata do të diskutojnë aftësitë teknologjike të produktit tonë dhe vlerën e biznesit me klientin.Kandidati ideal duhet të jetë në gjendje të artikulojë qartë koncepte shumë teknike për të gjithë klientët e mundshëm.

   Më shumë
  • BASHKOHU ME NE

  Ju lutemi plotësoni informacionin