Kenapa Pilih Kita?

  • Factory

    Pabrik

    Fasilitas manufaktur adhedhasar ing China kalebu toko Foundry lan toko Karet.

  • Quality

    Kualitas

    kinerja unggul

  • Service

    Layanan

    Layanan pelanggan Layanan 7 * 24 jam (Bales sajrone 3-6 jam)

  • Safety

    Safety

    Safety tansah prioritas nomer 1 kita

    Babagan awake dhewe

    HEBEI TIIEC MACHINERY CO., LTD (sabanjuré disebut "TIIEC") didegaké ing 1998. Iki minangka grup manufaktur lan layanan peralatan pertambangan terkemuka ing pertambangan lan industri sing gegandhengan sing nduweni tim R&D lengkap, hak properti intelektual kanggo kabeh desain lan produk;lan merek TIIEC®lan INDUX.®

    Waca liyane

    Produk Kita

    Presisi, Kinerja, lan Keandalan

    Nganti saiki, kita mung siji-sijine pabrikan pompa slurry ing China sing duwe garis produksi pompa slurry logam lan jalur produksi pompa slurry karet bebarengan.Hubungi Spesialis

    advantage
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • partner
    • Kabar Apik!!!!WE ARE HIRING

      Hebei TIIEC nggoleki insinyur penjualan kanggo gabung karo tim kita ing Australia lan Peru.Kandidat sing cocog iki bakal partner karo Eksekutif Akun kanggo nemokake, ngubungi, lan ngetutake karo calon klien.Sawise nemokake kabutuhan klien, dheweke bakal ngrembug babagan kemampuan teknologi produk lan nilai bisnis karo klien.Kandidat sing cocog kudu bisa nerangake kanthi jelas konsep-konsep sing teknis banget kanggo kabeh calon klien.

      liyane
    • GABUNG US

    Mangga isi informasi