• Pabrik

    Pabrik

    TIIEC saged Manufaktur 12 seri Pumps slurry luwih saka 140 ukuran horisontal lan vertikal ing logam & karet. Nganti saiki, kita produsen mung pump siji slurry ing China ndhuweni slurry logam Pumps line produksi ...
  • cabang

    cabang

    TIIEC yakuwi dadi Supplier leading global pumps slurry lan bagean OEM kanggo industri pertambangan. Kanggo nggawe wektu anjog cekak kurban layanan luwih, Atlas Pump wis disetel perusahaan cabang ing Afrika Kidul, Australia, lan Peru.
  • SOLUSI

    SOLUSI

    TIIEC bakal nyedhiyani latihan lan layanan printah kanggo customer ing produk kita. Drawing ing akeh taun saka karya, profesional lan ahli pass produk kita kawruh technical lan praktis ngerti-carane. We njamin aman ...

Babagan awake dhewe

TIIEC wis thukul munggah cepet dadi produsen pump slurry ndhuwur lan profesional lan exporter ing China. Perusahaan wis dikembangaké lan macem liwat taun lan saiki menehi hasil ing pertambangan, tanduran baja, tanduran daya, construction, wedhi lan kerikil, lan industri ngumbah coal.

  • Ix
  • t
  • wer
  • rt