Зошто да не изберете нас?

 • Factory

  Фабрика

  Производствени капацитети со седиште во Кина, вклучувајќи продавница за леење и продавница за гума.

 • Quality

  Квалитет

  Супериорни перформанси

 • Service

  Сервис

  Услуга за корисници Услуга 7*24 часа (Одговори во рок од 3-6 часа)

 • Safety

  Безбедност

  Безбедноста е секогаш наш приоритет број 1

  За нас

  HEBEI TIIEC MACHINERY CO., LTD (во понатамошниот текст „TIIEC“) е основана во 1998 година. Таа е водечка групација за производство и услуги за рударска опрема во рударството и придружните индустрии која поседува комплетен тим за истражување и развој, права на интелектуална сопственост за сите нејзини дизајни и производи;и марките TIIEC®и ИНДУКС.®

  Прочитај повеќе

  Нашите производи

  Прецизност, перформанси и доверливост

  Досега, ние сме единствениот производител на пумпи за кашеста маса во Кина што ја поседуваме производната линија на пумпи за метална кашеста маса и производната линија на пумпи за гумена кашеста маса во исто време.Контактирајте со специјалист

  advantage
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • Возбудливи вести!!!!ВРАБОТУВАМЕ

   Hebei TIIEC бара инженери за продажба кои ќе се приклучат на нашиот тим во Австралија и Перу.Овој идеален кандидат ќе биде партнер со директорите на сметките за да пронајде, контактира и следи со потенцијалните клиенти.Откако ќе ги откријат потребите на клиентот, тие ќе разговараат за технолошките способности и деловната вредност на нашиот производ со клиентот.Идеалниот кандидат треба да може јасно да ги артикулира високотехничките концепти на сите потенцијални клиенти.

   Повеќе
  • ПРИДРУЖИ НИ СЕ

  Ве молиме пополнете ги информациите