FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa aku kudu ngerti babagan Pumps slurry?

(1) Ing spare parts pump slurry nyandhang

bagean nyandhang slurry Pumps 'bisa bolongan ing dina amarga saka slurry korosif lan abrasive. Utamané nalika milih Pumps materi slurry salah lan ngganteni pump slurry kanggo kahanan tartamtu. alesan penting sing tuku Pumps unqualified lan bagean dening rega murah.

Atlas Pump ndarbeni kopi pengecoran toko lan karet biasa karo Lab lan tim QC. We gawé lan berkembang Pumps materi beda lan bagéan dening customer dibutuhake.

logam hard kaya wesi wesi putih, kang duwe perlindungan paten kanthi ngatur isi alloy krom dhuwur. Lagi biasane digunakake kanggo logam hard mineral Processing karo partikel hard lan cetha.

Rubbers lan polyurethanes digunakake kanggo nangani partikel nggoleki karo resistance kimia lan suda nyandhang.

Ceramics kurban luwih kaluwihan kanggo kahanan apa paling korosif lan abrasive.

Slurry pump jinis sealing

Sampeyan kudu nimbang mlaku nalika milih jinis pump sealing. Packing segel punika murah nanging paling efektif cara sealing. Nanging, banyu kelenjar sealing resik perlu kanggo sing jinis sealing. Salah pilihan alternatif iku segel expeller, ana ora perlu banyu kelenjar ing pilihan case.Another wis segel mechanical, iku uga luwih larang tinimbang pump dhewe.

Kinerja pump slurry

We sumber kurva kinerja kanggo saben pump kita kanggo customer kanggo milih jinis paling. Atlas Pump uga sumber layanan milih pump dhéwé.

Pipo pump losses gesekan

Pipo pump gesekan Tambah nalika pumping slurry dibandhingake banyu langit. Atlas Pump bakal njupuk ing wawasan nalika milih Pumps kanggo masalah customer.Other, hubungi Atlas Pump.

* Endi sampeyan located

Atlas Pump fasilitas Manufaktur ing 3 lokasi ing China, lan 4 perusahaan Branch ing negara liyane.

Sampeyan bisa hubungi perusahaan China langsung utawa sampeyan uga bisa hubungi Staff lokasi yen negara duwe perusahaan cabang kita. rincian kontak bisa ditemokake kene

Facilities lan Branches Lokasi
fasilitas China Cenang, Langkawi
fasilitas China Tieling
fasilitas China Benxi, Liaoning
Afrika Kidul Branch Johannesburg
Australia Branch Perth
Peru Branch Lima
Chile Branch Santiago
   

* Apa kasedhiyan bagean?

We kudu persediaan lengkap bagean panggantos lan pangopènan kiro-kiro saka bagean nyandhang, housings, asu laut, arah kanggo prewangan Déwan. We Simpenan paling bagean kanggo ukuran model kita luwih umum lan konfigurasi. bahan khusus lan bagean kurang umum kasedhiya ing basis saben pesenan.

Apa kapasitas Panjenengan?

  • 500 ton Manganese saben sasi
  • Max Manganese wts nganti 11000lbs
  • Max machinign diameteripun watara 16,5 kaki
  • Five sumbu tliti dhuwur tengah mesin

Apa jenis materi kowe sing spesialisasine ing?

  • wesi putih Chrome dhuwur
  • Gray & ductile wesi
  • baja manganese dhuwur

Bentet bisa lan Aman / Solution

bentet Alesan Aman / Solution
Pump gagal cepot wae Cairan Air bocor menyang nyedhot utawa kelenjar. Arah salah rotasi pump & sengseming rusak. Pipe nyedhot diblokir. Bocor nutup. Priksa arah rotasi lan ngganti sengseming pemblokiran Aman.
konsumsi daya batang iku gedhe banget. Kelenjar kacida tightened marang dering diinget. Puteran komponèn rubbing ing bagean nulis. Prewangan ngelekake. Drive tension sabuk banget nyenyet. Aliran tingkat kegedhen. Pump kacepetan & aspek dhuwur banget. Misalignment utawa unparallel saka drive batang lan Pumps batang Loosen bolts kelenjar. Aman sisih ma. Ganti prewangan. Nyetel sabuk. Ngowahi tugas Pump lan kacepetan. ngatur drive & pump batang
Prewangan iku liwat panas. Lubricants kakehan utawa kurang. Ngemot impurities ing ndhuk ing. BEARING rusak. Lubricating minangka syarat. Ganti ndhuk anyar. Ganti prewangan anyar.
Prewangan wis urip singkat Misalignment utawa unparallel saka drive lan pump batang. Batang mbengkongaken. Sengseming seimbang amarga nyandhang. Barang manca mlebu menyang prewangan utawa boten cecek lubrication. Prosedur salah mèlu ing arah fitting. Nyetel drive lan pump batang. Ngganti batang. Copot rubbing lan ngganti sengseming anyar. Ngresiki prewangan. Ngganti utawa refitting prewangan.
bocor gedhe banget saka kothak stuffing Packing dering gedhe banget rusak. Batang kantong rusak. Banyu sealing reged. Ganti dering packing anyar. Ganti batang kantong. Ngganti banyu sealing resik
Pump kedher utawa rame. BEARING rusak.Sengseming seimbang. Air ngetik menyang pipo nyedhot utawa diblokir. Aliran tingkat non-seragam lan Pump ora langsung. Diganti dening arah anyar. Diganti dening sengseming anyar. Kalong online lan mbusak pemblokiran. Nambah ing dipakani Pump.