WX(R) / WXA(R) - Seria e pompës slurry me detyrë të rëndë

f

Përshkrim i shkurtër:


 • · Gama e pompës:1''-18''
 • · Kapaciteti për:5400 m³/h
 • · Drejtohuni në:68 m
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  WX(R) / WXA(R) -Pompë slurry me detyrë të rëndë

  WX(R) & WXA(R) Pompat e llumit të rëndë të metaleve/gomës së fortë janë të dizajnuara për aplikimet më të vështira të pompimit për llucë shumë gërryese, me densitet të lartë ose gërryes.Seksione tepër të trasha në pikat kritike të konsumit dhe struktura superiore e shtytësit sigurojnë performancë të përmirësuar me konsum të zgjatur dhe mirëmbajtje të minimizuar, duke përmirësuar kështu koston e pronësisë.

  Pompat me rreshtim gome zgjerojnë aplikimet për trajtimin e produkteve kimike, disa opsione të ndryshme gome janë të disponueshme për të përmbushur kërkesat e ndryshme të aplikimit. Përshtaten më së miri në aplikime agresive, si shkarkimi i mullirit dhe transferimi i bishtit

  Pompat WXA(R) janë versioni i përmirësuar i pompave WX(R), në atë që ka një pllakë konsumimi të rregullueshme të vendosur në Throatbush.Kjo mund të rregullohet ndërsa pompa është në punë.

  PERFORMANCA UJI I PASTER:

   

  ne

  APLIKIME TIPIKE:

  Përdorimi i materialeve të gjithanshme rezistente ndaj konsumit dhe rezistent ndaj korrozionit lejon që pompat e llumit të serisë WX(R)/WXA(R) të shërbejnë në industri të ndryshme, si shkarkimi i mullirit të minierave, shpërndarja e mbetjeve, heqja e hirit në termocentral, FGD dhe larja e qymyrit. në impiantin e qymyrit, etj., duke rezultuar në kosto të ulët operative, si dhe në minimizimin e mirëmbajtjes dhe kohës së pushimit.

  Grafiku i përzgjedhjes së shpejtë të pompës WX (A):

  w
  Grafiku i përzgjedhjes së shpejtë të pompës WX(A)R:
  w2

  Karakteristikat e pompës
  Pompë horizontale me një shkallë, me një thithje të vetme, bosht mbingarkesë, centrifugale, me kasë të dyfishtë
  Materiali:
  Kutia janë bërë prej hekuri duktil, brinjët ndihmojnë këllëfin për t'i bërë ballë presioneve më të larta.
  Fundet e lagura - Shtytës, astar, voluta janë bërë nga aliazh me krom të lartë ose gome ose poliuretani, për t'i rezistuar konsumit, korrozionit ose goditjes, pjesët e bëra prej metali ose gome janë të këmbyeshme.
  Mëngë e boshtit: Qeramika, karabit tungsteni ose materiale të tjera të forta janë opsionale për veshje, për të rritur rezistencën ndaj konsumit.
  Asambleja e kushinetave - Lubrifikimi me yndyrë dhe vajosja e vajit janë opsionale, në varësi të përdorimit.
  Opsionet e vulosjes- - Vulosja e gjendrës, vula e nxjerrjes (centrifugale ose dinamike) dhe vula mekanike janë opsionale për t'iu përshtatur dizajnit të pjesëve të ndryshme të aplikimit:
  Shtytës-Llojet e shumëfishta të shtytësve për aplikime të ndryshme për të marrë performancën më të mirë: Efikasitet i lartë, Efikasitet i lartë me NPSHr më të ulët, grimca të mëdha, performancë e përmirësuar, reduktues i rrjedhës, sy të zhytur janë të disponueshëm.
  Astar - lloje të ndryshme për t'u përshtatur me shtytës të ndryshëm.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Ju lutemi plotësoni informacionin
  Ju lutemi plotësoni informacionin